XN > Llibre d'estil

Llibre d'estil


Llibre d’estil de La Xarxa, la plataforma multimèdia de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha engegat un procés de fusió de tots els seus mitjans de comunicació, entre els quals hi ha la XN, que comparteixen un mateix ideari: el suport als mitjans locals i la divulgació de la informació de proximitat. Aquest conjunt de mitjans convergiran en una única plataforma multimèdia: La Xarxa. Actualment, La Xarxa està activa amb aquesta denominació i proveeix continguts radiofònics a emissores locals de Catalunya.

El Llibre d’estil de La Xarxa recull els principis que n'orienten la comunicació. Aquest document detalla la base del compromís de servei públic en l'àmbit de la comunicació local en un entorn multimèdia, interactiu i digital. És vinculant per als treballadors de La Xarxa i una referència per a les emissores de ràdio i televisió de proximitat.

Aquest llibre d'estil també recull indicacions sobre l'ús de la llengua catalana, i es complementa amb el Protocol de consulta d’eines lingüístiques. Si voleu més informació sobre aquests documents, poseu-vos en contacte amb els Serveis Lingüístics de La Xarxa.

Àrea de professionals

No recordo la meva clau


Com es contracta el servei?


© Xarxa Audiovisual Local
Logoxalblau